Kom op 20 maart naar de informatieavond subsidieregelingen agrariërs

Het gebiedsproces GEUS is in volle gang. Veel agrariërs zijn middels de werkgroep landbouw aangesloten bij dit gebiedsproces. Ongeacht de betrokkenheid bij het gebiedsproces willen wij u allen informeren over de twee subsidieregelingen die wellicht interessant zijn voor GEUS en omliggende boeren bedrijven. Voor deelname aan de regelingen is het niet nodig dat het bedrijf in GEUS gevestigd is. Sluit daarom vooral geïnteresseerde boeren uit uw netwerk aan.

Beide regelingen vragen om samenwerking tussen agrarische bedrijven. Om hierover meer informatie te delen organiseren wij (de samenwerkende overheden in opdracht van de werkgroep landbouw GEUS) op woensdag 20 maart een informatieavond in het Blanke Schot in Uddel (Garderenseweg 33). U hoeft zich niet aan te melden voor deze avond.

Programma

19:30 – 20:00 inloop
20:00 – 20:10 welkom en opening
20:10 – 20:40 toelichting regeling extensivering in natura 2000 overgangsgebieden
20:40 – 21:10 toelichting regeling samenwerking voor gebiedsontwikkeling
21:10 – 21:30 ruimte voor aanvullende vragen en afsluiting
21:30 – 22:00 borrel

Aanvullende informatie

Indien u zich vooraf wilt inlezen over de rijksregeling extensiveringsregeling in Natura 2000 overgangsgebieden verwijzen wij u naar de website van de RVO. Voor overzicht van wat er subsidiabel is door middel van beide regelen verwijzen wij naar de onderstaande afbeelding “overzicht regelingen samenwerking”.

 

Vragen of meer weten?

Mail ons of schrijf je in voor onze nieuwsbrief

info@gebiedsaanpakgeus.nl Nieuwsbrief ontvangen?