Oproep aan boeren: praat mee over de toekomst van GEUS

Hoe blijft het gebied in en rond Garderen, Elspeet, Uddel en Speuld (GEUS) toekomstbestendig, leefbaar en vitaal? Deze vraag staat centraal in de Gebiedsaanpak GEUS waar de gemeenten Barneveld, Nunspeet,  Apeldoorn en Ermelo, Waterschap Vallei en Veluwe en de provincie Gelderland samen met inwoners en (agrarische) ondernemers aan werken.

Inbreng van alle boeren in het gebied is noodzakelijk en daarom worden zij uitgenodigd voor een keukentafelgesprek. Sommigen zijn al betrokken in dit proces of hebben al contact met hun gemeente, maar nog niet iedereen. Alle agrariërs in GEUS ontvangen de komende week een brief van hun gemeente met daarin de uitnodiging.

Wij willen graag met u in gesprek, over wat uw bedrijf nodig heeft voor een goed toekomstperspectief. Wat zijn uw plannen? Wilt u doorgaan, verplaatsen, verbreden of stoppen? Wat heeft u nodig voor het realiseren van deze plannen? De gesprekken worden uitgevoerd door Stichting Stimuland, een onafhankelijke partij, met kennis van de agrarische sector

Heeft u geen brief ontvangen, maar bent u wel agrariër in het gebied en wilt u meepraten? Op de website van Stimuland (www.stimuland.nl/GEUS/) vindt u meer informatie over het proces en de wijze van aanmelden.

Vragen of meer weten?

Mail ons of schrijf je in voor onze nieuwsbrief

info@gebiedsaanpakgeus.nl Nieuwsbrief ontvangen?