18 april - informatieavond voor ondernemers in recreatieve sector

De werkgroep recreatie GEUS nodigt alle recreatieve ondernemers in dit gebied uit om mee te praten over de toekomst van de recreatie sector. In de afgelopen maanden hebben we als werkgroep hard gewerkt aan een toekomstperspectief. We nodigen u graag uit om op donderdagavond 18 april kennis te nemen van de stand van zaken en een mee te denken over de realisatie van onze ambitie.

Wat heeft de werkgroep recreatie GEUS gedaan?

De afgelopen maanden heeft de werkgroep recreatie GEUS hard gewerkt aan een toekomstperspectief. Graag nemen we u mee in het toekomstperspectief van de recreatie in GEUS. De werkgroep recreatie heeft nagedacht over de volgende vragen:

  • Hoe kunnen de verhalen uit dit gebied en lokale voedselproductie, beter beleefbaar worden gemaakt voor inwoners en bezoekers?
  • Wat is er nodig om de recreatieve infrastructuur voor bijvoorbeeld wandelen en fietsen te verbeteren?
  • Hoe geven we vakantieparken toekomst?
  • Welke nieuwe vormen van verblijfsrecreatie zijn er mogelijk op bijvoorbeeld (voormalige) boeren erven?

Wij nodigen u uit

Datum: Donderdag 18 april

Tijdstip: 19.00 uur

Locatie: Herberg het Vossegat, aan de Buurtweg 8 in Uddel.

Tijdens deze avond wordt u bijgepraat over het toekomstperspectief recreatie in het gebied GEUS. Vervolgens zullen het Routebureau Veluwe en het Programma Vitale Vakantieparken vertellen hoe zij de komende maanden een begin gaan maken met de uitvoering van dit toekomstperspectief. U hoeft zich niet aan te melden voor deze avond. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met ondergetekende. We kijken uit naar uw komst op donderdag 18 april aanstaande. Koffie en thee staat natuurlijk klaar!

Wij hopen u te ontmoeten.

Namens de werkgroep recreatie
Evert Leusink – begeleider werkgroep Recreatie
e.leusink@apeldoorn.nl

Vragen of meer weten?

Mail ons of schrijf je in voor onze nieuwsbrief

info@gebiedsaanpakgeus.nl Nieuwsbrief ontvangen?