Eind 2023 hebben we een planning gedeeld. Daarin stond dat de integratiefase voor de zomervakantie zou zijn afgerond. We hebben gemerkt dat het proces meer tijd nodig heeft en we willen deze tijd dan ook nemen. In dit bericht meer over de aangepaste planning.

Op 23 april hebben we de planning met de integratiewerkgroep besproken. Voor de zomer werken we aan de uitwerkopdrachten en zetten de eerste versie van het gebiedsplan op papier. Daarnaast willen we in de maand juni de brede samenleving betrekken bij het proces. Ook informeren we de betrokken overheden in de maanden juni/juli over het proces.

Na de zomer werken we toe naar besluitvorming over het gebiedsproces. De precieze planning hangt samen met de voortgang die we met z’n allen weten te bereiken. Nadere invulling volgt in overleg met de werkgroep integratie en de groepen die bezig zijn met de uitwerkopdrachten. Afspraak is daarnaast dat we aan de slag gaan met concrete zaken die zich nu voor bewoners relevant en actueel zijn. Zodra er meer nieuws is, delen we dit.

Vragen of meer weten?

Mail ons of schrijf je in voor onze nieuwsbrief

info@gebiedsaanpakgeus.nl Nieuwsbrief ontvangen?